Hembesök

Viatrium gör nu hembesök!!

Vill du gärna yoga eller ta del av Viatriums andra tjänster men har svårt att komma på de tider som mina pass erbjuds? Då kan du boka in ett hembesök av mig. 

Hösten är på intåg med mörker, fukt och kyla. Därför vill jag erbjuda dig en härlig mysstund inomhus!

Just nu behöver jag hjälp med att marknadsföra några nya tjänster. Det innebär att du får möjlighet att helt GRATIS testa  tjänsterna "hembesök" och "Produktpanel" i en kombination. Så är du intresserad av att få en skön och avslappnad stund i din egen hemmiljö med fotbad, handspa och om utrymmet tillåter kanske en skön avslappningsmassage eller ett kortare yogapass? Kolla din kalender, dra ihop kompisgänget eller familjen och boka er tid nu.

Jag kommer använda mig av produkter baserade på ren Aloe Vera. Det kommer även finnas möjlighet att beställa produkter ur hela Viatriums sortiment och som tack för din hjälp så får du rabatt på ditt nästa köp hos Viatrium.

Ps Om du behöver en större yta än din hemmamiljö så går det bra att låna Viatriums lokaler utan extra kostnad. Ska jag resa till dig bör det vara inom rimligt avstånd för dagspendling. Ds

Läs mer på www.viatrium.se

För att boka tid, kontakt mig på mejl: sanna@viatrium.se

Privatpersoner

Kontakt


Postadress: Allégatan 19

334 33 Anderstorp

Besöksadress: Brogatan 19, Anderstorp

E-post: sanna@viatrium.se

Telefon: +46 70-788 98 06

Vill du och dina vänner en skön dag i er privata hemmamiljö?

Kanske har ni en möhippa, svensexa eller annan festlig sammankomst på gång?

Då kan jag erbjuda er avslappnande behandlingar i form av fotbad, handspa med handmassage, eller en skön ansiktsbehandling. Jag tar med alla produkter och tillbehör som kan behövas.   

Vill ni ha en djupavslappning i grupp eller ett skönt yogapass så kan ni antingen boka mig för ett hembesök eller boka mig och yogastudion på viatrium. Allting är möjligt!!!


För mer info och prisuppgifter kontakta mig och berätta vad du önskar.

Vill du ingå i min produktpanel?


Vill du få möjlighet att prova sköna produkter för hudvård och din inre hälsa helt GRATIS under ett tillfälle!! Boka in ett datum med mig bjud in en eller flera vänner eller gör det ensam. Jag kommer hem till dig eller så kommer du/ni till Viatriums lokaler.

Om du redan har testat produkterna och gillar dem så ge dina vänner möjligheten att få testa också.

Som tack för detta så får du rabatt på din nästa beställning.

OBS det råder inget köptvång för att man deltar i produktpanelen. Du har alltid 90 dagars nöjd kund garanti!!

Sanna König Mellergård


Socionom


Samtalsterapi för dig i Anderstorp, Gislaved, Gnosjö och Värnamo med omnejd.