Passbeskrivningar

Till våren kommer bla följande pass finnas för dig.

Måndag- Jämna veckor

Connect and Correct 
Under 45 minuter jobbar vi med aktivering, stretch och stärkande rörelser för kroppens hållnings muskulatur. Passen är uppbyggda så att vi framför allt jobbar med ett område per gång, det kan vara tex höfter/ bäcken, rygg, eller armar/ben. Övningarna är bra för alla och har god effekt även på dig som kanske inte har smärtproblematik.


Passet hålls av Elisabeth och Charlotte. Din investering 120 kr/ pass som swishas direkt till den som håller i passet.


TisdagOnsdag     

Mamma/baby yoga NYHET!

Efter önskemål från deltagare som gick på gravidyogan under våren och sommaren, är det nu möjligt för dig att komma och träna tillsammans med din baby (ca 0-8 mån, eller fram tillbarnet börjar krypa.) På denna kurs yogar du tillsammans med ditt barn. Efter graviditet, förlossning och de omvälvande förändringar som sker i livet när man fått barn är det skönt att komma i kontakt med och träna upp sin egen kropp igen.Du byter blöja, vaggar och tröstar utifrån din babys behov och får samtidigt träna core- och bäckenmuskler, stretcha, bli smidigare och starkare på alla plan igen. Mamma ska ha slutat blöda efter förlossningen. Vi jobbar mycket med stärkande yogarörelser för bäckenet, ryggen och axlarna i lugnt tempo tillsammans med andningen för att successivt återfå kraft, styrka och energi. Barnens behov styr klassen. Ta med dig en filt, fäll eller liknande till din baby att ligga på under klassenTerapeutisk yoga 

Den terapeutiska yogan följer ditt inre flöde och är en blandning av olika yogastilar från mjuk till mer dynamisk yoga. Vi blandar olika yogastilar för att skapa en process för att uppnå ett inre lugn. Jag kommer intuitivt vägleda er, beroende på gruppens behov. Hela tiden med fokus på yogan som självutveckling för att hjälpa dig att växa som människa och vara den du är. Vi avslutar med en 15 min lång avslappning/vila.


Torsdag


Fredag    

Yin & Yang yoga

Skön yoga i ett långt flöde för att stimulera vår inre Yin och Yang

Fördelar med en regelbunden Yin och Yang Yoga övning

Yin Yogan stimulerar energikanaler som ger balans till kroppens organ, förbättrar flexibilitet och rörlighet.

Lugnar och balanserar kropp och sinne och minskar stress och ångest.

Yang Yogan stärker och tonar kroppen, förbättrar flexibilitet, cirkulation och ökar uthålligheten.


 

OBS Bilden är tagen under kontrollerade former. Försök inte göra likadant på ditt närmaste bibliotek. Det är inte tillåtet att klättra i eller på bokhyllorna. 

Övriga pass och tjänster 


Yoga flow

I yoga flow får du utforska yogarörelserna på ett nytt sätt. Du får röra dig med  elegans, rytm, och en kraftfull, stabil hållning

Kursstart när det finns minst 3 deltagare.


Yogamassage

Massagen är till för sig som behöver slappna av och grunda dig själv. Genom olika akupressurpunkter förbättras energiflödet i kroppen och tillför ny energi.

 

Yoga one on one

Boka egen tid med mig för en mer personlig yogastund

med fokus på vad just du vill lära dig.

Yoga för dig i närheten av Anderstorp och Värnamo

Som ni märker finns det många olika typer av yoga. Därmed finns det något för alla, du själv kan välja vilken yoga som passar bäst för just dig. Oavsett vilken yoga du väljer hjälper jag dig under passets gång för att få det bästa möjliga utförandet. Min förhoppning är att du ska få ut de effekter som du söker av ett pass i yoga hos mig. 


Om du i Värnamo med omnejd är intresserad av ett pass men vill veta mer om det är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Då kommer jag ta mig tiden till att ge dig all den informationen du behöver. 


Hoppas vi ses! 

Kontakt


Postadress: Allégatan 19

334 33 Anderstorp

Besöksadress: Brogatan 19, Anderstorp

E-post: sanna@viatrium.se

Telefon: +46 70-788 98 06

Sanna König Mellergård


Socionom


Samtalsterapi för dig i Anderstorp, Gislaved, Gnosjö och Värnamo med omnejd.